cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Join the community at Nodes 2022, our free virtual event on November 16 - 17.

Building Neo4j Applications with Java - Registering a User problem

holleyism
Node

It appears something might be wrong with this section of the course.  I've run the test successfully, but it's failing to see the results.  What's odd is that the email for the "Graph Academy" user is supposed to be graphacademy.register@neo4j.com.  However the hint shows it as graphacademy@neo4j.com.  I tried updating the node to one email and then the other, but somehow still getting a failure on verifying the test.

1 ACCEPTED SOLUTION

Hey, I've just checked and the hint cypher is incorrect.  Here is the Cypher that we use to verify the challenge is complete:

 
MATCH (u:User {email: 'graphacademy.register@neo4j.com'})
RETURN
    (u.email = 'graphacademy.register@neo4j.com' AND u.name = 'Graph Academy' AND u.password <> 'letmein') AS outcome

 

We've got some intermittent issues with sandboxes at the moment, it looks like you're experiencing them too.  If the IP address keeps changing then it may be that the user was created on one sandbox and the verification happened on another.

Please try again, if it doesn't work after a couple of attempts then DM me and I'll just mark the lesson as passed for you

View solution in original post

4 REPLIES 4

Thanks for reporting back. Was this from the test in the main branch added to by you or from the branch of user registration?

I might have to backport the test from that user registration branch to main:

https://github.com/neo4j-graphacademy/app-java/blob/03-registering-a-user/src/test/java/neoflix/_03_...

Sorry, to clarify, the test I have in the code works fine.  Whatever test the education module ran failed.  I think it might be related to the sandbox setup.  When I tried to access the sandbox from the education module, I just had a window for entering a query and nothing ever appeared to run.  Also, the IP address, token, etc. on the project setup page kept changing. I could access the sandbox directly through a browser but the IP and access was different.  The graphacademy page is currently 503 so I cannot provide additional details.

Hey, I've just checked and the hint cypher is incorrect.  Here is the Cypher that we use to verify the challenge is complete:

 
MATCH (u:User {email: 'graphacademy.register@neo4j.com'})
RETURN
    (u.email = 'graphacademy.register@neo4j.com' AND u.name = 'Graph Academy' AND u.password <> 'letmein') AS outcome

 

We've got some intermittent issues with sandboxes at the moment, it looks like you're experiencing them too.  If the IP address keeps changing then it may be that the user was created on one sandbox and the verification happened on another.

Please try again, if it doesn't work after a couple of attempts then DM me and I'll just mark the lesson as passed for you

Thanks.  The current sandbox I have seems to be working fine.